Logo Gruba Grootebroek
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00, Zat 08.30 - 12.00
0228-51 18 88
Bel ons voor meer info
Bedrijfslocatie
Industrieweg 44, Grootebroek

Omdat uw auto het beste verdient!


Reparatie en onderhoud

U wilt veilig en duurzaam rijden in uw auto of bedrijfswagen. Omdat de APK-keuring, maar ook uw medeweggebruikers dat van u vragen. Daarom is het belangrijk dat uw voertuig regelmatig wordt nagekeken. Goed onderhoud en bijbehorende reparaties zorgen ervoor dat uw auto of bedrijfswagen langer meegaat, ongeacht het type. Onze ervaren monteurs werken samen met jongere medewerkers die de autovakschool volgen en de ervaring aanvullen met nieuwe kennis. De wisselwerking tussen jonge en oudere monteurs zorgt voor een optimale dienstverlening en productkennis.

Repareren of vervangen?

Wij repareren uw auto of bedrijfswagen liever dan dat we onderdelen vervangen. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten en rijdt duurzaam. Alleen als het noodzakelijk is voor de veiligheid en het behoud van uw voertuig, gaan wij over tot vervanging. U verwacht terecht een eerlijk en vakkundig advies van ons. Daar komen wij graag aan tegemoet, omdat uw auto of bedrijfswagen het beste verdient.

APK-keuring

Gruba Grootebroek verzorgt de APK-keuring voor u en geeft het keuringsrapport door aan de RDW. Indien nodig voeren we reparaties uit aan uw auto zodat daarna glansrijk door de keuring komt.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Uw auto moet elk jaar worden goedgekeurd. Zonder geldige APK krijgt u een boete van de RDW of de politie en keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk niet uit wanneer u een ongeluk krijgt. .

Gruba Grootebroek, voor reparatie, onderhoud en APK-keuring van auto of bedrijfswagen.


Foto: Streker/OdB

bbs
bridgestone
firestone
firststop
gislaved